Spring til indhold

ESTRICH Beton​

Estrich beton er en blanding af grus, vand, cement tilsat glasfibre, der ligesom EPS-beton kontrolleres med digital afmåling af vand og cement. Estrich betonen er en jordfugtig beton og der kan derfor nemt udføres dilatations-fuger, fald-opbygning og ramper.

Estrich betonen udlægges af fagfolk med mange års erfaring og det sker efter der er lagt EPS-beton, lyddug og gulvvarme slanger.

Vi pumper slidlaget op fra samme pumpestation som vi pumper EPS fra, dog med en smule ændringer i set-up’et.

Når gulvet er afrettet efter anvist kotemærke, bruger vi en glittemaskine til lukke og polere overfladen.

Efter en hærdetid på min. 20 dage skal gulvet eftergås for at overholde en tolerance på +/- 2mm og herfra er det klar til den gulvtype der ønskes.

NYHED

SILO

Et af vores nyeste tiltag er færdig blandet slidlag, bestående af cement og grus, Vores Putzmeister skal stadig anvendes til blanding, og tilsættelsen af vand som også kører fuldt digitalt.

Vi sikre altid at den har den ønsket styrke og 100% styr på kvalitets sikringen. Der vil en gang om måneden blive lavet styrke prøver fra leverandøren.

Fordelen ved at anvende silo er at vi kun optager 3×3 m, vi har ingen spild på pladsen og vi roder ikke med grus som ved den traditionel løsning med grus i lastbiler. Samtidig mindsker vi også leverancerne og derved er mere klima bevidste da trafikken er betydeligt nedsat. Vi får altså et bedre arbejdsmiljø samt fylder mindre for kun en lille merpris.

Lad os være en del af jeres næste projekt

Kontakt:

Telefon: +4528744988

Mail: mail@asgb.dk

CVR: 41176024