Spring til indhold

ESTRICH Beton

ansø gruppen beton

ESTRICH Beton

Estrich beton er en blanding af grus, vand, cement og tilsat glasfibre der ligesom EPS beton kontrolleres med digital afmåling af vand og cement. Estrich betonen er en jord fugtig beton og der kan derfor nemt udføres dilatations fuger, fald opbygning og ramper.

Estrich betonen udlægges af fagfolk med mange års erfaring og det sker efter der er lagt EPS beton, lyddug og gulvvarme slanger.

Vi pumper slidlaget op fra samme pumpe station som vi pumper EPS, dog med en smule ændringer på set-up’et.

Når gulvet er afrettet efter anviste kote mærke, bruger vi en glittemaskine til lukke og polere overfladen.

NYHED

SILO

Et af vores nyeste tiltag er færdig blandet slidlag, bestående af cement og grus, Vores Putzmeister skal stadig anvendes til blanding, og tilsættelsen af vand som også kører fuldt digitalt.

Vi sikre altid at den har den ønsket styrke og 100% styr på kvalitets sikringen. Der vil en gang om måneden blive lavet styrke prøver fra leverandøren.

Fordelen ved at anvende silo er at vi kun optager 3×3 m, vi har ingen spild på pladsen og vi roder ikke med grus som ved den traditionel løsning med grus i lastbiler. Samtidig mindsker vi også leverancerne og derved er mere klima bevidste da trafikken er betydeligt nedsat. Vi får altså et bedre arbejdsmiljø samt fylder mindre for kun en lille merpris.

Lad os være en del af jeres næste projekt

Kontakt:

Telefon: +4528744988

Mail: mail@asgb.dk

CVR: 41176024

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.